Oficiální Výsledková listina Bakovský půlmaraton
20. 4. 2019

muži Kategorie B (muži 40 - 49)

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Šťastný TomášPSK OLYMP Praha - KERTEAM#211#01:20:53Detail
2. Šimek Pavel#266#01:26:20+00:05:27.21Detail
3. Sofín Luděk#258#01:26:45+00:05:52.21Detail
4. Kovář MichalTJ Sokol Unhošť#238#01:27:07+00:06:14.21Detail
5. Valeš JosefAlbrechtice v J.h.#217#01:31:25+00:10:32.21Detail
6. Jadrníček TomášAC Mladá Boleslav#191#01:31:39+00:10:46.21Detail
7. Hájek VlastimilIVAR CS - AUTHOR TEAM#233#01:32:42+00:11:49.21Detail
8. Klauz JiříBakov nad Jizerou#195#01:33:03+00:12:10.21Detail
9. Fořt StanislavPlazy#187#01:33:42+00:12:49.21Detail
10. Smrž OndřejNečum a běž!#242#01:34:36+00:13:43.21Detail
11. Očenášek Vojen#259#01:34:54+00:14:01.21Detail
12. Kraušner JIříMONO 50#267#01:35:58+00:15:05.21Detail
13. Semerák IvoLauf Team Kněžmost#208#01:36:23+00:15:30.21Detail
14. Kautzký Tomáš Lauf Team Kněžmost #193#01:38:49+00:17:56.21Detail
15. Křížek MartinKona Runners#265#01:40:44+00:19:51.21Detail
16. Patočka ŠtěpánSLT allstars#206#01:41:28+00:20:35.21Detail
17. Suchý MiroslavForrest Gump#254#01:41:42+00:20:49.21Detail
18. Osvald RenéMK Kladno#241#01:43:51+00:22:58.21Detail
19. Fiala EnricoPIM BK MODŘANY - KAMÝK#186#01:45:48+00:24:55.21Detail
20. Žáček PavelAIM AT SUPPORT #227#01:46:14+00:25:21.21Detail
21. Kühnel Michal#247#01:46:42+00:25:49.21Detail
22. Pospíšil Vít#268#01:47:38+00:26:45.21Detail
23. Sedláček Radek#255#01:49:19+00:28:26.21Detail
24. Novotný JiříKosmos bikes Mladá Boleslav#205#01:49:25+00:28:32.21Detail
25. Jánský Pavel#257#01:49:53+00:29:00.21Detail
26. Trpišovský František Běhám pro radost #215#01:52:06+00:31:13.21Detail
27. Wolf Janpro podporu lesních skřítků#222#01:52:10+00:31:17.21Detail
28. Hašl PavelČistá#188#01:58:46+00:37:53.21Detail
29. Bernát TomášMnichovo Hradiště#178#02:04:44+00:43:51.21Detail
30. Dočkal LubomírSnaha Jablonec#230#02:05:19+00:44:26.21Detail
31. Dlabal PetrMatonoha Free Rum#183#02:08:29+00:47:36.21Detail
32. Tuček JiříBřezina#244#02:09:29+00:48:36.21Detail
33. Brzobohatý VáclavSokol Bakov#252#02:15:40+00:54:47.21Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz