Výsledková listina Běh Mrázovkou
2. 11. 2019

Ženy hlavní 1500 m Kategorie Ženy do 49

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Jandečková Věra#13#00:07:08Detail
2. Dudová BarboraPraha 5#99#00:07:17+00:00:09.97Detail
3. Trnková ŠtěpánkaSABZO#146#00:08:22+00:01:14.97Detail
4. Jelínková AndreaSokol Smíchov#135#00:08:23+00:01:15.97Detail
5. Režná Petra#87#00:08:57+00:01:49.97Detail
6. Babická ZuzanaJinonice#85#00:09:20+00:02:12.97Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz