Výsledková listina Libouchecký ultramaraton 10 km
29. 5. 2021

PROVOD 10 km Kategorie muži do 39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Růžička ŠtěpánDubí#9#00:50:04Detail
2. Boháč OndřejBěž ty tlustá svině#2#01:04:02+00:13:58.00Detail
3. Hainz JosefTrmice#23#01:04:52+00:14:48.00Detail
4. Cícha JindřichBěž ty tlustá svině#3#01:05:51+00:15:47.00Detail
5. Sedláček DavidTábor#10#01:05:52+00:15:48.00Detail
6. Vlach TadeášBožSko#15#01:09:26+00:19:22.00Detail
7. Murárik MarcelVšechlapy#6#01:20:29+00:30:25.00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz