Oficiální Výsledková listina Duhový závod 2021
12. 9. 2021

Hlavní běh - 3 km

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kučera TomášZdravý život s Míšou#1111#00:11:57.67Detail
2. Procházka Tomáš#1078#00:12:01.76+00:00:04.08Detail
3. Bartl JanRytíři DDM Děčín#1107#00:12:45.55+00:00:47.87Detail
4. Procházka MilanDěčín#1097#00:13:02.79+00:01:05.11Detail
5. Kalenda Marcel#1100#00:13:25.63+00:01:27.95Detail
6. Mášová EliškaPat & Mat #1071#00:14:56.34+00:02:58.66Detail
7. Machačný StanislavMLLS Team#1085#00:15:02.25+00:03:04.57Detail
8. Řezníčková Veronika#1077#00:15:03.46+00:03:05.78Detail
9. Řehánková AdélkaŘehánci #1073#00:15:09.37+00:03:11.69Detail
10. Pomichálková, Skálová RomanaSK APD Děčín#1079#00:15:10.37+00:03:12.69Detail
11. Cikánová Olgaoli#1098#00:15:13.25+00:03:15.57Detail
12. Luxová PetraPat & Mat#1070#00:15:20.85+00:03:23.17Detail
13. Vašíček JanPat & Mat#1072#00:15:36.78+00:03:39.10Detail
14. Burešová MiroslavaMLLS Team#1083#00:15:50.03+00:03:52.35Detail
15. Chvapilová Michaela#1106#00:16:23.32+00:04:25.64Detail
16. Řehánková VladimíraŘehanci#1074#00:16:23.99+00:04:26.31Detail
17. Čapková Viktorie#1095#00:17:05.66+00:05:07.98Detail
18. Vobrubová Dita#1099#00:17:08.08+00:05:10.40Detail
19. Hallerová Nela#1075#00:17:08.49+00:05:10.81Detail
20. Klaudyová PavlínaKlaudíci#1057#00:17:18.20+00:05:20.52Detail
21. Kopačková VeronikaHolky od lesa #1080#00:17:25.36+00:05:27.68Detail
22. Krzyžánková AlenaBreziňáci #1082#00:17:51.64+00:05:53.96Detail
23. Krzyžánek VojtěchBreziňáci#1081#00:17:52.14+00:05:54.46Detail
24. Helmichová ZuzanaBettyšáci#1104#00:18:07.38+00:06:09.70Detail
25. Pšenička TomášBettyšáci#1103#00:18:11.51+00:06:13.83Detail
26. Šeráková ŠárkaDva z Cinkova#1101#00:19:36.21+00:07:38.53Detail
27. Wagner ViktorDva z Cinkova#1102#00:19:41.04+00:07:43.36Detail
28. Kuželová Veronika#1105#00:35:00.00+00:23:02.32Detail
DNF Dostálová MichalaMíša Dostálová#1096#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz