Oficiální Výsledková listina Mělnická jizerská 50
25. 9. 2021

rozběh 3

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. LeClaire KyleSPQR#31#00:03:02.4200:01:35.1300:01:27.28Detail
2. Liederhaus ŠtěpánLiběchov#34#00:03:18.25+00:00:15.8200:01:30.8500:01:47.39Detail
3. Král TomášSPQR#27#00:03:53.95+00:00:51.5200:01:51.2500:02:02.70Detail
4. Kasal AlexandrSPQR#32#00:03:57.59+00:00:55.1600:01:59.0900:01:58.50Detail
5. Steiner JiříMělník#36#00:03:59.37+00:00:56.9400:01:56.7900:02:02.58Detail
6. Jindra VáclavZe Všetat#20#00:04:30.13+00:01:27.7000:02:21.6700:02:08.46Detail
7. Rejman JiříRošťáci od soutoku#44#00:05:14.05+00:02:11.6200:02:30.0600:02:43.99Detail
8. Kozák MichalMládí v hajzlu#40#00:09:14.82+00:06:12.3900:04:15.4000:04:59.41Detail
9. Šedivý MirekMládí v hajzlu#37#00:09:15.60+00:06:13.1700:03:42.5700:05:33.03Detail
10. Kaňka PavelMládí v hajzlu#39#00:09:19.40+00:06:16.9700:04:25.6900:04:53.70Detail
11. Růzma JakubMládí v hajzlu#38#00:09:48.32+00:06:45.8900:04:25.2000:05:23.11Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz