Oficiální Výsledková listina Mělnický vinařský běh 2014
27. 9. 2014

10 km Kategorie MUŽI

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Michálek MichalMlazice#281#00:34:33.5500:16:47.9000:17:45.64Detail
2. Vondrák ZbyněkVinařství Vondrák Mělník#81#00:35:37.19+00:01:03.6300:17:25.1500:18:12.03Detail
3. Ondřich MartinKostelec nad Labem#257#00:38:33.67+00:04:00.1100:19:06.8600:19:26.81Detail
4. Stránský JiříMTBO Kralupy#82#00:39:21.22+00:04:47.6600:19:21.7600:19:59.45Detail
5. Bohoněk MilošSki klub Neratovice#288#00:39:43.68+00:05:10.1200:19:30.9600:20:12.72Detail
6. Chodounský JanČakovice#273#00:41:26.10+00:06:52.5400:20:16.8100:21:09.28Detail
7. Štefan RadimTriatlon Mělník#284#00:41:53.53+00:07:19.9700:20:36.9100:21:16.61Detail
8. Šilhan JaromírMělník#78#00:42:45.67+00:08:12.1100:20:52.4500:21:53.22Detail
9. Prokeš MartinMělník#289#00:43:07.90+00:08:34.3400:21:20.4500:21:47.44Detail
10. Dolejš MartinMlazice#76#00:44:08.59+00:09:35.0300:21:51.7000:22:16.89Detail
11. Soukup JanPraha#279#00:44:11.95+00:09:38.3900:21:14.6000:22:57.35Detail
12. Veselý LubošPraha#260#00:44:20.69+00:09:47.1300:21:30.5100:22:50.18Detail
13. Kůna JakubMělník#83#00:44:28.15+00:09:54.5900:22:25.8200:22:02.33Detail
14. Šimral MartinMělník#256#00:45:04.05+00:10:30.4900:21:36.7300:23:27.31Detail
15. Krejča MartinLuigi Coccoti#77#00:45:16.97+00:10:43.4100:22:14.9500:23:02.02Detail
16. Dočekal HonzaMLAZIČTÍ PANKÁČI#296#00:45:24.45+00:10:50.8900:21:59.8600:23:24.58Detail
17. Zeman Jirkawww.holitka.cz#267#00:46:11.67+00:11:38.1100:22:47.8400:23:23.82Detail
18. Dvořák AlešThe TamPONs#286#00:46:50.18+00:12:16.6200:22:42.0600:24:08.11Detail
19. Ditrich DanielPraha 11#261#00:47:42.46+00:13:08.9000:22:04.4300:25:38.02Detail
20. Švácha Lubošsokol Mšeno#265#00:48:03.08+00:13:29.5200:23:24.9600:24:38.12Detail
21. Zahradníček PavelPraha#294#00:48:15.48+00:13:41.9200:22:47.9200:25:27.56Detail
22. Novák JosefNOVAKART#268#00:48:38.58+00:14:05.0200:23:20.5000:25:18.08Detail
23. Myška PetrMělník#258#00:49:59.19+00:15:25.6300:25:37.2700:24:21.92Detail
24. Vlasák KarelPšovka#270#00:50:57.72+00:16:24.1600:26:03.3800:24:54.33Detail
25. Klimeš AlexanderMělník#79#00:51:54.72+00:17:21.1600:25:04.1500:26:50.57Detail
26. Malák JiříRun the World#290#00:54:35.62+00:20:02.0600:26:35.5200:28:00.10Detail
27. Pecina JakubMělník#291#00:54:36.02+00:20:02.4600:26:35.8000:28:00.21Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz