Oficiální Výsledková listina Mělnický vinařský běh 2014
27. 9. 2014

10 km Kategorie IZS


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Fajgl LubošCítov#276#00:39:00.9300:18:50.0600:20:10.86Detail
2. Veselý VladimírHZS Neratovice#282#00:39:33.26+00:04:59.7000:19:11.3400:20:21.91Detail
3. Stritzková KateřinaPSK Olymp Praha#266#00:45:26.61+00:10:53.0500:22:24.9400:23:01.66Detail
4. Verešová VěraMělník#80#00:46:00.45+00:11:26.8900:22:25.4600:23:34.99Detail
5. Hodboď MichalMělník#259#00:50:03.42+00:15:29.8600:25:36.6400:24:26.78Detail
6. Poncarová PavlínaMělník#277#00:54:07.61+00:19:34.0500:26:39.9600:27:27.65Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz