Oficiální Výsledková listina Mělnický vinařský běh 2014
27. 9. 2014

10 km Kategorie ŽENY

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Hnátková NatašaLibš#280#00:39:45.3700:19:49.1900:19:56.17Detail
2. Smotlachová EvaSki Klub Neratovice#275#00:44:23.63+00:04:38.2500:22:35.6800:21:47.94Detail
3. Šafránková KláraJenštejn#269#00:44:32.55+00:04:47.1700:22:23.8000:22:08.74Detail
4. Horová LuciePraha#295#00:46:00.69+00:06:15.3100:22:40.2500:23:20.44Detail
5. Kubíčková VeronikaTábor#293#00:47:52.45+00:08:07.0700:22:55.3900:24:57.05Detail
6. Nekvasilová AnitaSDH Chloumek#283#00:51:24.66+00:11:39.2800:24:18.5300:27:06.12Detail
7. Pěknicová JanaMlékojedy#287#00:52:15.18+00:12:29.8000:25:18.5300:26:56.65Detail
8. Štolcová PetraMělník#278#00:54:34.42+00:14:49.0400:26:35.9800:27:58.44Detail
9. Nová GabrielaMělník#274#00:55:27.05+00:15:41.6700:25:59.1900:29:27.86Detail
10. Bučková JanaMělník#84#00:56:34.98+00:16:49.6000:26:07.0800:30:27.89Detail
11. Háblová JanaČeská Lípa#263#00:56:42.94+00:16:57.5600:26:51.5400:29:51.39Detail
12. Morochovičová JanaPraha 3#272#00:58:03.30+00:18:17.9200:27:09.8100:30:53.49Detail
13. Világiová MilušePraha#285#00:58:46.69+00:19:01.3100:27:42.0400:31:04.64Detail
14. Trepešová IvetaPraha#271#00:59:49.16+00:20:03.7800:29:08.3300:30:40.82Detail
15. Šístková MarkétaMělník#264#01:01:40.84+00:21:55.4600:28:46.3600:32:54.47Detail
DNF Pösingerová Magdaléna#292#DNF 00:36:27.98Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz