Oficiální Výsledková listina Hornettlon 2014
14. 6. 2014

Triatlon jednotlivci Kategorie TŽ

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníkoloD2běh
1. Braunerová HanaCSC klub Český Brod#306#01:27:27.69Detail
2. Kárníková KateřinaELEVEN-RUBENA TEST TEAM#308#01:27:43.09+00:00:15.39Detail
3. Dospělová LucieVarnsdorf#301#01:32:10.00+00:04:42.30Detail
4. Rožková LucieDexter BSK racing#305#01:35:20.10+00:07:52.40Detail
5. Jirušová JitkaTriade Děčín#302#01:39:26.00+00:11:58.30Detail
6. Kašparová IvaPraha#309#01:41:08.41+00:13:40.71Detail
7. Hofmanová VeronikaBradlec#304#01:43:14.38+00:15:46.68Detail
8. Formanová ZuzanaSemily#310#01:47:02.39+00:19:34.69Detail
9. Nesibová IvaČeská Lípa#307#01:54:14.86+00:26:47.16Detail
10. Řezníčková KamilaC. K. Looser Deutsch Gabel#303#02:03:05.14+00:35:37.44Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz