Oficiální Výsledková listina Hostěnický triatlon
25. 7. 2015

jednotlivci Kategorie M30-39

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Škobrtal MichalCYKLOADAM Racing#40#CZE01:07:29.09Detail
2. Zušťák VladislavTriatlon Praha Háje#55#CZE01:09:37.78+00:02:08.68Detail
3. Nováček Ivanteam Louny#27#CZE01:11:35.28+00:04:06.18Detail
4. Čuchal PetrMMB Třebenice#10#CZE01:12:31.06+00:05:01.96Detail
5. Vaněk JanA-fitness Roudnice n/Labem#48#CZE01:12:54.47+00:05:25.37Detail
6. Treybal VladimirHejvy´s Intimmate Team#44#CZE01:13:37.08+00:06:07.98Detail
7. Kubera Petr#59#CZE01:14:51.06+00:07:21.96Detail
8. Pospíšil LubošLitoměřice#30#CZE01:16:04.47+00:08:35.37Detail
9. Jíra PetrRadejčín#16#CZE01:16:15.25+00:08:46.15Detail
10. Ptáček Michal#67#CZE01:18:54.71+00:11:25.61Detail
11. Kahánek StanislavPodolí#17#CZE01:19:36.22+00:12:07.12Detail
12. Čechura LukášSalomon SkiGo#6#CZE01:22:46.21+00:15:17.11Detail
13. Kratěk TomášPloskovice#21#CZE01:23:16.01+00:15:46.91Detail
14. Novák MilanLitoměřice#64#CZE01:24:27.59+00:16:58.49Detail
15. Kodys JakubPekařství KO+HA Litoměřice#57#CZE01:29:23.34+00:21:54.24Detail
16. Vaníček JaroslavDoxany#7#CZE01:33:14.56+00:25:45.46Detail
DNF Janů PetrNovodvorák#49#CZEDetail
DNF Janů MartinNové Dvory#77#CZEDetail
DNS Souhrada PavelKonverzační výběh na Klíč#37#CZEDetail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz