Oficiální Výsledková listina Hostěnický triatlon
25. 7. 2015

jednotlivci Kategorie M50-59

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Zemler VáclavIndividuální#54#CZE01:14:00.58Detail
2. Vopat MilanProCorde - Chomutov#52#CZE01:19:02.40+00:05:01.81Detail
3. Dolanský PavelHobýci#56#CZE01:26:40.44+00:12:39.85Detail
4. Vaněk AlešTRMICE#47#CZE01:53:33.88+00:39:33.29Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz