Oficiální Výsledková listina Běh Cvikovem
9. 9. 2018

Hlavní závod 15 km (2 okruhy) Kategorie M49

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Miler JiříLawi Sport#52#00:53:4500:26:10.7200:27:33.63Detail
2. Havelka PetrEleven Run Team#63#00:55:53+00:02:08.6400:27:26.7400:28:26.20Detail
3. Jíra JaroslavTri clib Haven Česká Lípa#72#00:59:57+00:06:12.6400:29:39.8300:30:16.86Detail
4. Hendrych JaroslavCyklosport M Česká Lípa#66#01:01:27+00:07:42.6400:29:39.7300:31:46.50Detail
5. Vachula PavelHradek nsd Nisou#21#01:03:09+00:09:24.6400:30:58.3900:32:09.84Detail
6. Hromádka PetrNový Bor#76#01:05:10+00:11:25.6400:32:16.1500:32:53.18Detail
7. Krejčí MilanProvodín#274#01:06:32+00:12:47.6400:32:49.0600:33:42.85Detail
8. Věchet LadislavČeská Lípa#14#01:07:54+00:14:09.6400:33:11.7000:34:41.45Detail
9. Hendrych TomášHorní Libchava#65#01:10:55+00:17:10.6400:34:26.6800:36:27.93Detail
10. Diart TomášČeská Lípa#272#01:13:19+00:19:34.6400:35:51.8300:37:27.02Detail
11. Brabec TomášNový Bor#283#01:23:49+00:30:04.6400:42:30.7800:41:17.63Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz