Oficiální Výsledková listina Velíšskej přespolňák
23. 6. 2018

10 km Kategorie ZB

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Jiroušková HanaZnosim#46#00:46:49Detail
2. Jirásková KateřinaPraha#9#00:47:18+00:00:29Detail
3. Dvořáková Renáta#51#00:49:14+00:02:25Detail
4. Mrázková MichaelaDivišov#14#00:49:28+00:02:39Detail
5. Prchlíková Barbora#35#00:51:22+00:04:33Detail
6. Smažíková AlenaTábor#54#00:54:35+00:07:46Detail
7. Picková JanaChramiště#19#00:54:41+00:07:52Detail
8. Fialová BlankaBenešovský běžecký klub#22#00:54:57+00:08:08Detail
9. Zemková Helena#29#00:58:32+00:11:43Detail
10. Červenková KateřinaBolinka#58#00:59:03+00:12:14Detail
11. Zvárová Habalová Terezie#10#01:02:46+00:15:57Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz