Výsledková listina Běh Mrázovkou
3. 11. 2018

Muži hlavní 1500 m Kategorie Muži do 69 let

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Minčev IvanJust#90#00:06:42Detail
2. Doležal JaromírSABZO Praha#102#00:07:06+00:00:24Detail
3. Novák PavelSabzo#91#00:07:07+00:00:25Detail
4. Novák OttoSokol I. Smíchov#111#00:09:10+00:02:28Detail
5. Dorňák PavelSokol Stodůlky#51#00:11:36+00:04:54Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz