Oficiální Výsledková listina Aquatlon Mladá Boleslav 2019
20. 4. 2019

Žáci 14-15

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníběh
1. Hellmich Jonáš#64#00:10:03.6300:02:32.6100:07:31.02DetailFoto
2. Pekař DavidSwimlifemb#37#00:10:50.46+00:00:46.8300:02:16.4900:08:33.97DetailFoto
3. Bednář Michal#1#00:11:12.63+00:01:09.0000:02:16.3000:08:56.33DetailFoto
4. Pánek ŠimonVOKOLOPOLE#35#00:11:24.87+00:01:21.2400:03:10.8700:08:14.00DetailFoto
5. Franc SebastianSwimlifemb#13#00:12:40.90+00:02:37.2700:02:36.0900:10:04.81DetailFoto
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz