Oficiální Výsledková listina Říčanský běh
28. 10. 2019

Dětské závody Kategorie žáci nejmladší

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kubík Tomáš#15#00:11:57Detail
2. Valach ŠtěpánTJ Oslavany#4#00:12:17+00:00:20.17Detail
3. Šupka MarekSK Říčany#3#00:13:02+00:01:05.17Detail
4. Potešil ŠimonHradčany#9#00:13:13+00:01:16.17Detail
5. Hrdý SamuelTJ OSLAVANY#11#00:13:39+00:01:42.17Detail
6. Winter AdamKlub biatlonu Říčany#5#00:15:53+00:03:56.17Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz