Neoficiální Výsledková listina Děčín Run Fest
22. 4. 2017

Půlmaraton Kategorie Z1

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtráta
1. Vaňková SašaKOB Děčín#140#CZE01:40:09Detail
2. Fejfarová MarieHK#57#CZE01:45:44+00:05:35Detail
3. Volfová Lucie#161#CZE01:58:30+00:18:21Detail
4. Jonáková AlenaRozběháme Teplice, Stradov#45#CZE02:01:57+00:21:48Detail
5. Háková LenkaOstrava#83#CZE02:10:27+00:30:18Detail
6. Fejfarová MarieHK#56#CZE02:12:51+00:32:42Detail
6. Fejfarová MilenaDěčín#56#CZE02:12:51+00:32:42Detail
8. Konířová Andrea#123#CZE02:13:37+00:33:28Detail
9. Mertová Eva#97#CZE02:27:33+00:47:24Detail
Šulcová TerezaDěčín#159#CZE00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz