Průběžná Výsledková listina Poděbradský Triatlon
13. 9. 2020

Benjamínci dívky 10-11

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12345
1. Šafránková AnnaElite Sport Boskovice#141#00:16:04.7500:01:25.2500:00:36.2300:09:47.2000:00:20.6800:03:55.36Detail
2. Chalupníková ValerieTJ Sokol TRI SKI Horní Počernice#139#00:17:56.87+00:01:52.1100:01:36.1900:00:43.2100:11:20.2000:00:22.2600:03:54.99Detail
3. Pechová Apolena#140#00:18:40.14+00:02:35.3800:01:39.6100:00:39.1700:11:20.0200:00:23.1800:04:38.14Detail
4. Tabulková BarboraTJ Sokol Senohraby#165#00:19:15.28+00:03:10.5200:01:41.4300:00:50.7100:11:34.3800:00:29.3600:04:39.38Detail
DNS Hrubá EliškaHrubasovi#169#DNS 00:01:40.8200:00:58.9000:12:15.4800:00:20.4900:01:34.69Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz