Oficiální Výsledková listina SP+MČR Kvadriatlon Týn n/Vltavou 2016
25. 6. 2016

muži Kategorie SUB23 M


# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaswimT1+CT2bikeT3run
1. Grőger MátyásBp Honvèd#27#HUN01:41:21.3600:14:56.7500:20:49.1800:00:45.7800:41:49.3400:00:33.7700:22:26.51Detail
2. Lőrincz TiborTVSE#22#HUN01:41:47.71+00:00:26.3500:12:23.2600:22:32.6000:00:56.7500:43:41.7500:01:01.3000:21:12.03Detail
3. Moulík JiříIndividuální#33#CZE01:45:25.17+00:04:03.8100:37:42.3900:00:54.5100:44:07.2000:00:29.2500:22:11.79Detail
4. Papp DánielBHSE#28#HUN01:50:48.05+00:09:26.6900:16:09.7000:23:08.0200:00:58.5300:42:11.2100:01:05.2900:27:15.28Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz