Oficiální Výsledková listina Havlíčkobrodský víceboj In-line bruslení
25. 4. 2015

Přípravka děvčata 2006-2008


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Macháčková MonikaBOJ Žďár nad Sázavou#7#00:07:18.04Detail
2. Prachárová JohanaRTS Praha#8#00:07:36.44+00:00:18.40Detail
3. Prachárová MonikaRTS Praha#9#00:07:39.16+00:00:21.12Detail
4. Kopecká LucieSki klub Hlinsko#18#00:08:20.76+00:01:02.72Detail
5. Urbánková VanesaSki klub Hlinsko#21#00:11:43.38+00:04:25.34Detail
6. Baráková EsterHB SKI TEAM#13#00:12:21.22+00:05:03.18Detail
7. Sochorová SimonaTJ JISKRA Dobronín#44#00:12:39.63+00:05:21.59Detail
8. Stejskalová EsterVeloservis#81#00:13:05.49+00:05:47.45Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz