Oficiální Výsledková listina Běh Prahy 11
20. 9. 2015

hlavní závod Kategorie M60plus


# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtráta
1. Novák PavelLiga 100 Praha#68#CZE00:48:03.18Detail
2. Böhm ZdeněkPraha 11#17#CZE00:52:35.94+00:04:32.76Detail
3. Neklapil VlastimilPraha 11#97#CZE01:08:47.60+00:20:44.42Detail
4. Plocha JaroslavPraha 11#96#CZE01:13:15.72+00:25:12.54Detail
5. Krejsa VáclavBONBON PRAHA#9#CZE01:31:15.50+00:43:12.32Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz