Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
30. 8. 2015

muži Kategorie M59


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas12
1. Forrest Maršík PavelSalming cz#1#00:40:51Detail
2. Landiga MichalLK Abertamy#101#00:41:08+00:00:17Detail
3. Kroupa JaroslavChodová Planá#41#00:45:38+00:04:47Detail
4. Vlasák JaroslavStříbro#92#00:49:32+00:08:41Detail
5. Královec JiříAK Sokolov#16#00:51:26+00:10:35Detail
6. Řepa VilémCheb#57#00:51:37+00:10:46Detail
7. Brož PetrUSK Akademik Cheb#22#00:52:17+00:11:26Detail
8. Hauser JiříKrálovské Poříčí#15#00:52:34+00:11:43Detail
9. Bezděk JanCheb#120#00:53:12+00:12:21Detail
10. Stfinke SteffenBŠMŠ FRANTIŠKOVY LÁZNĚ#132#00:53:21+00:12:30Detail
11. Vrba KarelAK Habartov#70#00:56:45+00:15:54Detail
12. Cabal StanislavTRI CHeb#130#00:56:54+00:16:03Detail
13. Sýkora VladimírSV Stříbro#102#01:00:05+00:19:14Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz