Oficiální Výsledková listina RAIDLIGHT Moldavský půlmaraton podzim
18. 11. 2018

Běh 21 km Kategorie ženy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Křížová AnežkaHora Svaté Kateřiny#207#01:46:56.48Detail
2. Ludvíková KatarínaSebnitz#236#01:58:22.03+00:11:25.55Detail
3. Šmeráková Petra Hopman Team Žatec/BK Žatec#160#02:00:39.00+00:13:42.52Detail
4. Vaculíková MartinaPink Panthers #173#02:04:51.42+00:17:54.94Detail
5. Mrázová EvaPink Panthers #115#02:06:02.85+00:19:06.37Detail
6. Barsová BarboraTeplice#3#02:06:25.51+00:19:29.03Detail
7. Dadejíková BlankaTJ Slovan Litoměřice#27#02:20:20.53+00:33:24.05Detail
8. Šrumová IlonaBrozany nad Ohří #163#02:20:28.20+00:33:31.72Detail
9. Ličková HanaFitnessguru#250#02:22:42.62+00:35:46.14Detail
DSQ Proňková PetraTeplice#133#DSQ Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz