Oficiální Výsledková listina Běh Prahy 11
16. 9. 2018

jedenáctka Kategorie Mdo39

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtráta12
1. Pekař MartinČeské Budějovice#45#CZE00:42:0000:20:27.8200:21:31.47Detail
2. Stoklasa OndřejOpava#67#CZE00:47:54+00:05:5400:21:10.7800:26:42.62Detail
3. Levý MartinBrno#32#CZE00:48:09+00:06:0900:21:42.8100:26:26.02Detail
4. Steskál LukášZdravé stravování#61#CZE00:48:33+00:06:3300:22:56.8400:25:35.26Detail
5. Rejhon Dominik#71#CZE00:48:42+00:06:4200:23:56.4000:24:45.31Detail
6. Hotový IvoFakeer team sports#79#CZE00:48:45+00:06:4500:23:01.6500:25:42.77Detail
7. Krupka PetrSK K2 Prostejov#69#CZE00:49:51+00:07:5100:23:08.5900:26:42.06Detail
8. Čihák JakubPraha#9#CZE00:50:35+00:08:3500:23:40.2000:26:53.85Detail
9. Favaro MassimoInfor Prague#10#ITA00:51:27+00:09:2700:23:37.3500:27:48.96Detail
10. Charvát JakubPraha#18#CZE00:51:28+00:09:2800:23:17.6900:28:09.92Detail
11. Bargár PavolNupaky#2#CZE00:51:56+00:09:5600:23:55.7100:27:59.32Detail
12. Jehlík JakubTeam Infor#20#CZE00:52:28+00:10:2800:23:10.3200:29:17.09Detail
13. Kmoch ŠtěpánPraha 11#25#CZE00:52:37+00:10:3700:24:11.1700:28:25.23Detail
14. Hauser Tomáš#14#CZE00:52:46+00:10:4600:24:28.1300:28:17.26Detail
15. Zach LukášPraha#68#CZE00:52:57+00:10:5700:24:57.0900:27:59.56Detail
16. Abohassan MahmoudInfor Prague#1#EGY00:54:54+00:12:5400:24:40.2400:30:13.35Detail
17. Pavlovský RomanPraha 4#44#CZE00:55:58+00:13:5800:25:37.7700:30:19.34Detail
18. Jaček MartinPraha 11#19#CZE00:56:28+00:14:2800:26:49.8200:29:37.21Detail
19. Štětina MaxPraha#81#CZE00:57:16+00:15:1600:26:15.4700:31:00.41Detail
20. Mejsnar JanPiráti Praha 11#40#CZE00:57:52+00:15:5200:25:53.4800:31:57.85Detail
21. Svoboda Milan#51#CZE00:59:41+00:17:4100:26:19.2200:33:20.97Detail
22. Sladek MartinPraha#48#CZE01:00:10+00:18:1000:29:26.4500:30:42.55Detail
23. koukal jaroslavPRAHA 5#29#CZE01:00:29+00:18:2900:28:25.2600:32:03.01Detail
24. Korejs Marcel#26#CZE01:01:08+00:19:0800:29:12.2200:31:55.53Detail
25. Klima JanPrague#60#CZE01:03:27+00:21:2700:29:13.0900:34:13.05Detail
26. Tancibudek OndřejPraha#55#CZE01:07:42+00:25:4200:33:16.8700:34:24.40Detail
27. Matějovský JanPraha 11#39#CZE01:10:06+00:28:0600:32:54.0400:37:10.97Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz