Oficiální Výsledková listina Běh Prahy 11
16. 9. 2018

jedenáctka Kategorie Z35plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtráta12
1. LOCHMANOVÁ BlankaNOBOSO#75CZE00:47:1600:22:37.6600:24:38.27Detail
2. ŠPERKEROVÁ VendulaM team Praha#54CZE00:48:13+00:00:5700:22:54.0800:25:18.78Detail
3. NOVOTNÁ MarkétaPraha#42CZE00:53:37+00:06:2100:25:40.2700:27:55.75Detail
4. KRUPKOVÁ AlenaŘevnice#30CZE00:55:38+00:08:2200:26:08.7000:29:28.64Detail
5. VESELÁ HanaPraha 11#58CZE00:58:28+00:11:1200:28:49.4000:29:38.25Detail
6. JUST ClaudiaPraha 4#24CZE00:58:57+00:11:4100:28:27.0000:30:29.87Detail
7. SKÁLOVÁ JiřinaPraha#47CZE01:01:56+00:14:4000:29:35.0900:32:20.20Detail
8. JennyPrůhonice#80CZE01:02:03+00:14:4700:27:27.9500:30:41.56Detail
9. TAMÁS Dóra#65CZE01:03:38+00:16:2200:30:01.0800:33:36.78Detail
10. SHUFF PippaPrůhonice#82CZE01:10:19+00:23:0300:33:10.6300:33:51.44Detail
11. MALÍKOVÁ MartinaPraha 4 - Újezd u Průhonic#36CZE01:42:53+00:55:3701:42:52.15Detail
IronTime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz