Oficiální Výsledková listina Běh Prahy 11
16. 9. 2018

jedenáctka Kategorie Zdo34


# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtráta12
1. Randáková HankaPraha 11#46#CZE00:47:0600:20:51.3700:26:14.41Detail
2. Kotěšovcová PavlaSK Jeseniova#28#CZE00:48:45+00:01:3900:22:59.0800:25:45.38Detail
3. Grandová PaulaPRAHA 13#11#CZE00:50:42+00:03:3600:23:55.4400:26:46.09Detail
4. Baráthová VeronikaBuštěhrad#59#CZE00:52:09+00:05:0300:24:29.7800:27:38.73Detail
5. Kotěšovcová AnnaTJ Sokol Triski Horní Počernice#27#CZE00:54:17+00:07:1100:24:55.2900:29:21.44Detail
6. Kumprechtová RadkaPraha-Petrovice#31#CZE00:55:54+00:08:4800:25:50.9500:30:02.13Detail
7. Opičková MichalaZdravé stravování#72#CZE00:56:12+00:09:0600:26:36.4600:29:34.76Detail
8. Jirges AnastasiaPraha#23#CZE00:56:29+00:09:2300:25:46.0400:30:42.26Detail
9. Marková KateřinaPraha 11#37#CZE00:56:47+00:09:4100:26:40.7000:30:06.15Detail
10. Ježková Kateřina#22#CZE00:56:58+00:09:5200:26:41.7600:30:15.61Detail
11. Tlustá JitkaFufíci#56#CZE00:57:52+00:10:4600:27:36.5800:30:14.98Detail
12. Hadačová JanaFitMAMI Kateřinky#13#CZE00:59:46+00:12:4000:28:09.1500:31:36.05Detail
13. Tondlová KateřinaJílové u Prahy#57#CZE01:01:13+00:14:0700:28:45.2500:32:27.37Detail
14. Bendová BarboraPraha 11#4#CZE01:02:31+00:15:2500:28:44.2700:33:45.99Detail
15. Heverochová Michaela#15#CZE01:02:35+00:15:2900:29:11.2700:33:23.20Detail
16. Mašková MonikaPraha#38#CZE01:09:29+00:22:2300:33:16.0200:36:12.16Detail
17. Celbová Petrakobylisy#7#CZE01:32:33+00:45:2700:23:33.8801:08:59.02Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz