Oficiální Výsledková listina Přestavlcký vlk
8. 9. 2018

hlavní Kategorie M29

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta123
1. Cmunt PetrSuperior CYKLOFIT CYCLING TEAM#5#00:59:08.7500:18:56.6200:20:26.6300:19:45.49Detail
2. Růžička ZbyněkSKI PAUDERA Staré Splavy#29#01:00:52.55+00:01:43.8000:18:55.9100:20:51.2000:21:05.43Detail
3. Špaček JakubCK Lovosice#57#01:02:45.93+00:03:37.1800:19:32.8600:21:41.5900:21:31.46Detail
4. Augusta FilipMMB Třebenice#1#01:04:46.51+00:05:37.7600:20:07.9800:22:37.5100:22:01.02Detail
5. Pinc ZdeněkMMB Třebenice#22#01:05:05.88+00:05:57.1300:20:57.0300:22:15.4900:21:53.34Detail
6. Vanča Martin101 underground riders Lovosice#35#01:10:03.59+00:10:54.8400:21:55.5900:23:55.0200:24:12.97Detail
7. Schovanec JanRoudnice nad Labem#32#01:11:26.92+00:12:18.1700:22:24.1400:24:33.5700:24:29.20Detail
8. Lukášek JakubBike Point Roudnice#94#01:13:21.27+00:14:12.5200:22:22.9700:26:03.4000:24:54.88Detail
9. Beránek LadislavKoloshop Team Teplice#2#01:16:10.00+00:17:01.2500:22:30.0800:26:06.9600:27:32.95Detail
10. Kroufek MartinNerd Team#43#01:17:33.37+00:18:24.6200:23:19.1700:26:41.3700:27:32.81Detail
11. Havlíček TomášBTT Libochovice#82#01:18:07.84+00:18:59.0900:23:52.8500:26:48.8700:27:26.11Detail
DNF Řezáč MatějPredator workout UL#31#DNF Detail
DNS Futera JakubFutíci#11#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz