Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
2. 9. 2018

hlavní 9 km Kategorie M60-69

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Minchev IvanJUST#43#00:39:20Detail
2. Vitásek JosefBuková#95#00:40:08+00:00:48Detail
3. Sehnal AdrienSC Radotín#67#00:43:13+00:03:53Detail
4. Pullman Miroslavjablonec nad nisou#58#00:43:54+00:04:34Detail
5. Filip KarelNové Strašecí#149#00:49:39+00:10:19Detail
DNS Svatek Lubomir#180#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz