Oficiální Výsledková listina Valdštejnova desítka 2019
1. 9. 2019

Štafeta 2x5 km (2x

#Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1.Bechiňský Václav New Roll Runners#476#00:39:1600:19:21.3000:19:54.20Detail
2.BurešRadekNew Roll Runners#476#00:39:16+00:00:0000:19:21.3000:19:54.20Detail
3.DokulilOndřejDaniel a Ondřej#483#00:48:35+00:09:1900:21:33.5500:27:01.24Detail
4.MorkesDanielDaniel Ondřej#483#00:48:35+00:09:1900:21:33.5500:27:01.24Detail
5.MazancováAndreaCheb#479#00:50:28+00:11:1200:26:54.6800:23:32.53Detail
6.DobiášováVeronikaPraha#479#00:50:28+00:11:1200:26:54.6800:23:32.53Detail
7.ŠebekMichalRakovník#479#00:50:28+00:11:1200:26:54.6800:23:32.53Detail
8.StýčkováMarkéta#515#00:54:43+00:15:2700:28:04.3400:26:37.90Detail
9.DilejšováAdéla#515#00:54:43+00:15:2700:28:04.3400:26:37.90Detail
10.WalterováMilušeTransfuzka KV#478#00:56:31+00:17:1500:29:40.8900:26:49.44Detail
11.ImlingováNikolaTransfuzka KV#478#00:56:31+00:17:1500:29:40.8900:26:49.44Detail
12.KuncováDominikaNejdek#481#00:57:28+00:18:1200:33:40.0800:23:47.33Detail
13.KuncMatějNejdek#481#00:57:28+00:18:1200:33:40.0800:23:47.33Detail
14.KašparováNikola#482#01:19:17+00:40:0100:36:25.6900:42:50.93Detail
15.KašparováZuzana#482#01:19:17+00:40:0100:36:25.6900:42:50.93Detail
DNSHeřmanováJanaKoruna 1822#477#Detail
DNSHeřmanRomanKoruna 1822#477#Detail
DNSVackováIvanaChodov #480#Detail
DNSVacekJiříChodov #480#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo