Oficiální Výsledková listina 7 pohoří Jeseníky
7. 8. 2021

10+ km Kategorie M39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Jerie MarekTJ Magla#82#00:54:19Detail
2. Kulhánek MartinHavířov#85#00:54:36+00:00:17.72Detail
3. Lukeš PetrSTS Chvojkovice Brod#86#00:57:26+00:03:07.72Detail
4. Rousek JiříMohelnice#91#01:01:28+00:07:09.72Detail
5. Zelenka Jiří#102#01:02:07+00:07:48.72Detail
6. Sopr MartinHorní Bříza#95#01:08:39+00:14:20.72Detail
7. Kafka JosefTeam RaidLight#33#01:19:44+00:25:25.72Detail
8. Hájek VojtěchPříbram#78#01:25:37+00:31:18.72Detail
9. Trousil David#100#01:28:23+00:34:04.72Detail
DNS Sobotka PetrPraha#94#Detail
DNS Trojak AdamPraha#99#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz