Průběžná Výsledková listina MČR v OCR Lanškroun 6. - 8. 5. 2022
6. 5. 2022

Neděle ŠTAFETA MUŽI

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtráta
1. Vinický, Hrdina, De Bolle Petr, Pavel, Sethsweep ocr team#5187#CZE00:53:05.90Detail
2. Lagrand, Oosterom, de Heer Stijn, Frank, JesseHang-On#5189#Netherlands00:53:06.31+00:00:00.40Detail
3. Drescher, Andersen, Dam Jonas, Leon, NikolajDenmark#5206#DEN00:57:17.11+00:04:11.20Detail
4. Stupka, Podzimek, Babák Patrik, Jakub, Josefedgar.team#5190#CZE00:56:51.5060 sec.+00:03:45.59Detail
5. Volák, Drbohlav, Jakoubek Adam, Josef, JakubPlzeň #5192#CZE00:58:34.34+00:05:28.43Detail
6. Suszka, Novák, Dorňák Tomáš, Lukáš, Petr#5191#CZE01:05:23.59+00:12:17.68Detail
7. Šnopl, Vepřek, Bartošek Vít, Martin, JonášKluci jako buci#5183#CZE01:06:45.76+00:13:39.85Detail
8. Štraub, Drábek, Kratochvíl David, Lukáš, JakubFénix Plzeň#5199#CZE01:15:17.32+00:22:11.41Detail
9. Balatoni, Pusztai, Szabó Barnabás, Dominik, BenceOCR GaborTeam Se#5198#HUN01:15:59.31+00:22:53.40Detail
10. Kobr, Prachar, Zmítko Vojtěch, Daniel, JanBarbarian Extreme Team#5184#CZE01:16:13.41+00:23:07.50Detail
11. Vyčichlo, Beran, Fišer Tomáš, Lukáš, RostislavSpartan Gym#5194#CZE01:19:26.02+00:26:20.11Detail
12. Kováčik, Adámek, Povolný Branislav, Jaromír, LukášFénix Plzeň#5201#CZE01:23:14.75+00:30:08.84Detail
13. Pokorný, Turek, Půža Michal, Martin, PatrikSTG Kolín#5202#CZE01:23:23.23+00:30:17.32Detail
14. Rosenberg, Doležal, Sýkora Jakub, Pavel, Jakub UNKNOWN TEAM#5197#CZE01:25:48.55+00:32:42.64Detail
15. Květon, Jůda, Janás Tomáš, Filip, RobertFénix Plzeň#5200#CZE01:28:05.69+00:34:59.78Detail
16. Albrecht, Rédli, Horák Miroslav, Tomáš, JardaPanther Gym Čakovice#5182#CZE01:33:54.75+00:40:48.84Detail
17. Kraus, Kudlič, Janáček Tomáš, Pepa, ZdeněkSunny Gang Plzeň#5204#CZE01:46:29.19+00:53:23.28Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz