Oficiální Výsledková listina Ocelák
10. 9. 2016

ocelák Kategorie M36-50

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Polman DanielLidé a Hory, Duratec#3#02:02:21.2501:00:26.2801:01:54.96Detail
2. Klíma DavidVokolek Cycling#35#02:07:51.23+00:05:29.9801:02:57.4101:04:53.82Detail
3. Nosek JiříKdeby Cycling Team#10#02:08:57.31+00:06:36.0601:02:55.9501:06:01.36Detail
4. Žákovský MarekHasiči Praha#9#02:09:00.14+00:06:38.8901:03:32.0301:05:28.10Detail
5. Tindel Petr#40#02:13:03.50+00:10:42.2501:04:52.0001:08:11.50Detail
6. Rydval MichalCK Vinohradské šlapky#1#02:16:17.11+00:13:55.8601:06:43.9401:09:33.16Detail
7. Chudomal Jiří#41#02:16:48.53+00:14:27.2801:06:56.5701:09:51.96Detail
8. Ptáček JosefStark cycling Team#17#02:19:17.45+00:16:56.2001:08:19.5501:10:57.90Detail
9. Malinský MartinCK Sazava-bike team#25#02:21:47.60+00:19:26.3501:09:20.5501:12:27.04Detail
10. Hoffmann Pavel#51#02:23:11.54+00:20:50.2901:11:35.5001:11:36.04Detail
11. Hába Jan#49#02:27:20.23+00:24:58.9801:11:21.6901:15:58.54Detail
12. Pražák Petr#54#02:27:39.19+00:25:17.9401:12:47.3801:14:51.80Detail
13. Miňovský Pavel#36#02:28:30.50+00:26:09.2501:11:39.3601:16:51.14Detail
14. Hanzel Ivan#26#02:28:37.98+00:26:16.7301:11:25.7601:17:12.21Detail
15. Máša DanielSix Monkeys#50#02:35:24.73+00:33:03.4801:15:45.6201:19:39.10Detail
16. Čechovič MartinMTB Horomeřiče#2#02:36:22.78+00:34:01.5301:14:36.3501:21:46.43Detail
17. Svítek Jan#31#02:38:53.71+00:36:32.4601:16:34.7801:22:18.92Detail
18. Bechyně Radek#44#02:50:46.71+00:48:25.4601:22:14.3901:28:32.32Detail
19. Planeta BorisDexter BSK racing#47#03:07:02.96+01:04:41.7101:29:22.7901:37:40.16Detail
20. Kroupa Milan#45#03:11:16.37+01:08:55.1201:49:09.5401:22:06.82Detail
21. Bobič Jiří#48#03:11:16.93+01:08:55.6801:49:09.8901:22:07.04Detail
22. Kropík Jan#20#03:14:49.04+01:12:27.7901:29:18.6501:45:30.39Detail
23. Jakub František#32#03:44:47.59+01:42:26.3401:43:09.1502:01:38.44Detail
24. Vohánka Petr#5#03:59:23.54+01:57:02.2901:43:13.3702:16:10.17Detail
DNF Fuxa MartinCK Sázava BikeTeam#24#DNF 01:28:28.7802:10:36.61Detail
DNF Janda Pavel#46#DNF 01:52:18.40Detail
DNF Hrtan David#42#DNF 02:42:19.99Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz