Oficiální Výsledková listina Krumlovský vodácký maraton
8. 10. 2022

25 km Rožmberk n/Vltavou Kategorie SUP M


Notice: Undefined index: level in /home/www/irontime.cz/www/irontime.cz/a/function/show.php on line 12
#Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtráta
1.Filip KubinaSup Nymburk#77#Czechia01:56:06.00Detail
2.Tomáš Albey VaněčekBUDE SPORT ČB#502#Czechia01:56:31.00+00:00:25.00Detail
3.Samuel PeškaKVS Praha#169#Czechia01:57:02.00+00:00:56.00Detail
4.Jan BudinskýBudesport ČB#21#Czechia02:09:00.00+00:12:54.00Detail
5.Petr Škálakajak Děčín#79#Czechia02:11:52.00+00:15:46.00Detail
6.Jiří ZabilanskýNoName Roudnice#24#Czechia02:12:58.00+00:16:52.00Detail
7.Bartłomiej IwaniakRtw Racibórz#22#Poland02:14:35.00+00:18:29.00Detail
8.Lukáš KoláříkBudeSport#46#Czechia02:14:50.00+00:18:44.00Detail
9.Kazai KornélTwins gym#3#Hungary02:15:10.00+00:19:04.00Detail
10.Tomáš KoláříkBudesport#11#Czechia02:15:43.00+00:19:37.00Detail
11.Jarda ZemanMa-Ka-Ja-Pe#4#Czechia02:18:00.00+00:21:54.00Detail
12.Tomáš HájekČtvrteční klub#55#Czechia02:18:11.00+00:22:05.00Detail
13.Viktor DevečkaKIBOKO#191#Slovakia02:18:51.00+00:22:45.00Detail
14.Patrik KováčRužový Kaper#189#Slovakia02:26:27.00+00:30:21.00Detail
15.Marcin MichalskiSUP Dolny Śląsk#133#Poland02:26:34.00+00:30:28.00Detail
16.František TůmaDark Side Movement Brno#59#Czechia02:27:53.00+00:31:47.00Detail
17.Vojtech BurianKanoistický oddíl TJ ČZU#153#Czechia02:30:47.00+00:34:41.00Detail
18.Martin BaumannDobřejovice#75#Czechia02:36:16.00+00:40:10.00Detail
19.Václav DvořákHell's paddles#110#Czechia02:38:12.00+00:42:06.00Detail
20.MARCIN ZELIAŚSUP KULTURA KRAKÓW#124#Poland02:48:52.00+00:52:46.00Detail
21.Pavel Procháska#tosigang#39#Czechia02:51:47.00+00:55:41.00Detail
22.Vlastimil ČermákBUDE Sport#68#Czechia02:52:26.00+00:56:20.00Detail
23.Vaclav SvarcSeal#53#Czechia02:53:22.00+00:57:16.00Detail
24.VLADAN PÍŠAVlk on the board#181#Czechia03:07:18.00+01:11:12.00Detail
25.Vida GergelySuprafel#106#Hungary03:55:35.00+01:59:29.00Detail
26.Balázs GebhardtSupraFel#119#Hungary03:55:52.00+01:59:46.00Detail
DNFLukas PodholaHABANERO SUP#178#CzechiaDetail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo