Oficiální Výsledková listina Jaroměřský kros 2017
9. 4. 2017

Minizávod chlapci


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta1
1. Hemelík LubošTJ Sokol Jaroměř#268#00:01:0100:01:00.84Detail
2. Stříbrný Daniel#340#00:01:02+00:00:0100:01:01.42Detail
3. Novák VáclavSokol Velké Hamry#271#00:01:03+00:00:0200:01:02.96Detail
4. Černík MarekSK Dobruška#329#00:01:05+00:00:0400:01:04.63Detail
5. Hanus DanielLhota P. L.#371#00:01:09+00:00:0800:01:08.95Detail
6. Těšina MatyášAtletika Jaroměř#368#00:01:10+00:00:0900:01:09.30Detail
7. Šmída OndřejSokol Lhota pod Libčany#273#00:01:14+00:00:1300:01:13.35Detail
8. Moravec MartinSK Dobruška#349#00:01:17+00:00:1600:01:16.05Detail
9. Jarkovský MatějTJ Sokol Jaroměř#269#00:01:18+00:00:1700:01:17.48Detail
10. Duch MatyášHavlovice#363#00:01:23+00:00:2200:01:22.08Detail
11. Vavřín LukášTJ Sokol Jaroměř#275#00:01:28+00:00:2700:01:27.07Detail
12. Špaček Martin#274#00:02:22+00:01:2100:02:21.71Detail
13. Ettler MatějTJ Sokol Hradec Králové#310#00:03:24+00:02:2300:03:23.78Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz