Oficiální Výsledková listina Triatlon Plzeň
3. 6. 2017

hlavní závod muži Kategorie M20-29


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Švorc MichalBIG SHOCK TEAM#17#01:10:25.8800:05:59.4500:00:29.5200:44:46.6800:00:30.0000:18:40.22Detail
2. Rádl JakubLK SLovan Karlovy Vary#44#01:11:56.64+00:01:30.7600:09:13.7600:00:38.9600:43:24.1900:00:30.0000:18:09.72Detail
3. Dušek KarelX-team BaNo#35#01:12:03.49+00:01:37.6100:06:17.3800:00:36.8400:45:21.7500:00:30.0000:19:17.50Detail
4. Strnad TomášKSM HRÁDEK#40#01:15:23.28+00:04:57.4000:08:20.9600:00:30.1500:47:25.4500:00:30.0000:18:36.72Detail
5. Dudek MilanNOVÝ VĚK TRIATLONU#34#01:16:28.22+00:06:02.3400:07:07.0300:00:34.9000:49:52.3300:00:30.6300:18:23.32Detail
6. Houdek Milan2V Bikers#46#01:19:16.11+00:08:50.2300:10:03.4300:01:00.8200:47:15.4100:00:45.5000:20:10.92Detail
7. Mráz MarekPlzeň#20#01:20:09.65+00:09:43.7700:08:30.6000:00:41.7800:51:05.5600:00:31.8200:19:19.88Detail
8. Gutwirth Adam#7#01:21:42.40+00:11:16.5200:08:15.2200:01:11.0100:50:11.2300:00:50.9900:21:13.93Detail
9. Pfeifer LukášHAKA Racing Team#6#01:23:54.20+00:13:28.3200:08:22.5100:00:49.6000:53:08.2600:00:43.8800:20:49.93Detail
10. Hříbal MartinVelosport Domažlice#62#01:26:19.68+00:15:53.8000:08:04.1600:00:56.2500:52:32.1900:00:50.3800:23:56.67Detail
11. Růžička ZbyněkKadeL Plzeň#24#01:27:15.10+00:16:49.2200:10:08.8000:01:31.5300:55:35.3700:00:26.4700:19:32.90Detail
12. Šmolík Janbeespee.cz#65#01:30:26.28+00:20:00.4000:10:42.3400:01:28.3500:53:49.1600:00:37.4400:23:48.97Detail
13. Malý OndřejTJ Soběkury#30#01:32:15.50+00:21:49.6200:09:25.7000:00:56.3900:59:43.4500:00:49.0800:21:20.86Detail
14. Kolomičenko JakubSRTG Praha#8#01:33:52.17+00:23:26.2900:09:57.4100:01:02.0300:59:29.6700:00:27.5200:22:55.52Detail
15. Bláha TomášTJ Soběkury #29#01:36:48.26+00:26:22.3800:11:35.2800:01:17.3900:56:51.0300:00:47.9000:26:16.63Detail
16. Tříska Jan#25#01:40:56.72+00:30:30.8400:11:39.2700:01:21.0701:00:03.4100:00:28.3800:27:24.56Detail
17. Boula Lukáš#52#01:43:05.47+00:32:39.5900:11:22.6500:02:05.5601:04:22.8500:00:45.3700:24:29.01Detail
18. Van Isterdael DieterDaikin#31#01:56:20.86+00:45:54.9800:11:05.1100:02:17.7701:13:00.5700:00:33.0600:29:24.34Detail
DSQ Hlinovský Tomáš#64#DSQ 00:09:43.9600:01:07.9600:51:38.7000:00:53.8800:12:17.60Detail
DSQ Tyrner DominikLK ŠKODA PLZEŇ#28#DSQ 00:10:15.4800:00:48.2100:52:10.7000:00:34.5100:14:37.74Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz