Oficiální Výsledková listina RAIDLIGHT Moldavský půlmaraton podzim
18. 11. 2018

Běh 34 km Kategorie muži


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Veber JosefLK Tatran Chodov#227#02:18:42.11Detail
2. Pavlíček MichalTeplice#130#02:29:46.62+00:11:04.51Detail
3. Dorňák PetrFrenštát pod Radhoštěm#233#02:34:19.90+00:15:37.79Detail
4. Fejtek Jakub#299#02:42:20.87+00:23:38.76Detail
5. Seidl JanPraha 9#191#02:49:33.90+00:30:51.79Detail
6. Grulich RomanPraha 5#35#02:50:17.47+00:31:35.36Detail
7. Sedláček JiříSedli#143#02:53:12.20+00:34:30.09Detail
8. Tvrdík Jan#243#02:54:16.34+00:35:34.23Detail
9. Eliáš PetrPraha#234#02:56:39.26+00:37:57.15Detail
10. Ženíšek RadekAtletika Doksy#229#02:59:35.08+00:40:52.97Detail
11. Kalenský PavelSUL Ústí nad Labem#67#02:59:42.00+00:40:59.89Detail
12. Vališ Karel Most #226#03:05:55.83+00:47:13.72Detail
13. Vltavský PetrLaky Team#181#03:10:30.11+00:51:48.00Detail
14. Pašek OndřejTisá#128#03:11:15.05+00:52:32.94Detail
15. Janíček JanBehejBrno.com#204#03:14:42.43+00:56:00.32Detail
16. Groulík VáclavÚstí nad Labem#199#03:15:47.03+00:57:04.92Detail
17. Bezděk Miroslav#7#03:35:53.27+01:17:11.16Detail
18. Maršík JindřichŠiroká veřejnost#107#03:37:38.44+01:18:56.33Detail
19. Kotula Jakub#80#03:42:10.58+01:23:28.47Detail
20. Motl MartinDrusklodol Teplice#239#04:14:05.16+01:55:23.05Detail
Reindl AlešSIKO#136#Detail
DNF Valenta KarelBěžecký kroužek Varnsdorf#175#DNF Detail
DNF Deutscha DávidMikulov v Krušných horách#16#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz