Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

A Dlouhá 43 km Kategorie AM3

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. KREJČÍ VáclavCSK Markus#11#02:07:21.48Detail
2. SEDLÁK RadekEurofoam sport team#21#02:18:53.22+00:11:31.74Detail
3. ŠMÍD PavelVojtěši Příbraz#43#02:20:35.05+00:13:13.57Detail
4. ŠETKA JiříVojtěši Příbraz#46#02:28:59.40+00:21:37.92Detail
5. PUNDA VáclavMTB Modřany#10#02:30:39.72+00:23:18.24Detail
6. CHALUPA VojtěchVojtěši Příbraz#45#02:32:57.81+00:25:36.33Detail
7. HOLICKÝ MilanJindřichův Hradec#53#03:18:49.72+01:11:28.24Detail
DNF BUZEK LubošJoma JH#37#DNF Detail
DNF CHOCHOLE Věroslav#23#DNF Detail
DNF MAŘÍK RaimundBS JOMA Jindřichův Hradec#14#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz