Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

D Dětská 15 km Kategorie DK1

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Blažek VojtěchSOS Jindřichův Hradec#2028#00:41:45.73Detail
2. Šňupárek JanČZU Praha#2016#00:46:12.01+00:04:26.28Detail
3. Prantl TomášSOS Jindřichův Hradec#2033#00:46:21.26+00:04:35.53Detail
4. Smrčka MatyášEurofoam#2012#00:47:27.36+00:05:41.63Detail
5. Kříž MilanKreuz#2029#00:49:31.53+00:07:45.80Detail
6. Beran AntonínSJH#2031#00:53:21.00+00:11:35.27Detail
7. Veselý MatyášSOS Jindřichův Hradec#2024#00:55:19.07+00:13:33.34Detail
8. Urban JakubDolní Žďár#2020#00:56:37.38+00:14:51.65Detail
9. Vojta MatějHorní Pěna#2042#01:03:34.68+00:21:48.95Detail
10. Schick David#2011#01:04:26.01+00:22:40.28Detail
11. Nouza VítekSJH#2039#01:10:53.85+00:29:08.12Detail
12. Prantl DavidSOS Jindřichův Hradec#2034#01:13:17.34+00:31:31.61Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz