Oficiální Výsledková listina Běh Trojzemím
13. 4. 2019

závod smíšených dvojic na 5 km

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Wolf TomášRunBo#800#00:18:02Detail
2. Fráňa TomášMattoni Freerun JBC#156#00:19:51+00:01:49.56Detail
3. Regner TomášBiatlon Liberec#587#00:20:48+00:02:46.56Detail
4. Futó MichalSport team Hrádek#165#00:20:56+00:02:54.56Detail
5. Pulda ŠtěpánLiberec#574#00:20:57+00:02:55.56Detail
6. Žurek MariuszRunBo Team Liberec#824#00:21:21+00:03:19.56Detail
7. Daďourková HelenaLiberec#85#00:22:10+00:04:08.56Detail
8. Červinková HanaRunBo team#75#00:23:43+00:05:41.56Detail
9. Gittlerová JanaBiatlon Liberec#168#00:24:03+00:06:01.56Detail
10. Hakenová JanaRunBoTeamLiberec #179#00:24:11+00:06:09.56Detail
11. Hádková KristýnaBig'O'Band#175#00:24:59+00:06:57.56Detail
12. Miščuk DimitrijBig'O'Band#462#00:25:00+00:06:58.56Detail
13. Holec PavelFK Rynoltice#218#00:25:08+00:07:06.56Detail
14. Szczotka PawelBogatynia#672#00:25:36+00:07:34.56Detail
15. Šírová VeronikaLiberec#682#00:26:19+00:08:17.56Detail
16. Chlupáčová ZlataBig'O'Band#253#00:27:36+00:09:34.56Detail
17. Sehnoutek PavelBig'O'Band#614#00:27:36+00:09:34.56Detail
18. Szczotka Olga#671#00:28:17+00:10:15.56Detail
19. Kazda FilipLiberec#322#00:28:43+00:10:41.56Detail
20. Futó TerezaSport team Hrádek#166#00:29:01+00:10:59.56Detail
21. Číla MartinLiberec#76#00:29:03+00:11:01.56Detail
22. Čílová VeronikaLiberec#77#00:29:19+00:11:17.56Detail
23. Hečlová MarieLiberec#194#00:29:40+00:11:38.56Detail
24. Němec VítězslavLiberec#491#00:30:45+00:12:43.56Detail
25. Kazdová PetraLiberec#323#00:30:49+00:12:47.56Detail
26. Vinklárková Nikola#761#00:32:57+00:14:55.56Detail
27. Vondráček Jiří#779#00:32:58+00:14:56.56Detail
Stočesová IlonaStočovi #653#00:00:00Detail
Stočes JosefStočovi#652#00:00:00Detail
Váňo JosefSK Osečná#739#00:00:00Detail
Karpiskova Lucie#321#00:00:00Detail
Manhartová EvaHrádek nad Nisou#432#00:00:00Detail
Manhart JakubHrádek nad Nisou#430#00:00:00Detail
Pikart František#550#00:00:00Detail
Vachtlová Lenka#734#00:00:00Detail
Hlaváčková IlonaChotyně#206#00:00:00Detail
Hlaváček VojtěchChotyně#205#00:00:00Detail
Simonová LenkaSK Alzheimers#621#00:00:00Detail
Šarochová LucieŠarochovi#673#00:00:00Detail
Šarochová RomanaŠAROCHOVI#674#00:00:00Detail
Daňková DanielaMultisport Team#95#00:00:00Detail
Ondruchová AdélaSvijany#512#00:00:00Detail
Plechatý JakubSvijany#551#00:00:00Detail
DNF Červená ZuzanaMattoni Freerun JBC#73#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz