Oficiální Výsledková listina Běh Prahou 11
15. 9. 2019

půlmaraton Kategorie Z35plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtráta1234
1. Krátká LuciePraha 4#223#223CZE01:39:0500:24:08.5600:24:17.2700:24:33.0400:26:05.50Detail
2. Neshybová Veronika Red Bomberos#228#228CZE01:49:47+00:10:42.6000:25:33.5400:25:50.1100:26:46.0900:31:37.16Detail
3. Novotná IvetaPraha 11#230#230CZE02:00:59+00:21:54.6000:30:14.4700:29:48.7100:29:33.0200:31:22.00Detail
4. Novotná HanaJak zdravě žít#229#229CZE02:00:59+00:21:54.6000:30:13.7300:29:49.7300:29:32.4200:31:22.52Detail
5. Soukupová Oldřiška Šnečí v běhu #239#239CZE02:29:09+00:50:04.6000:32:10.6100:34:38.4200:38:35.1400:43:44.22Detail
Drtinová VíťaŠneci v běhu#209#209CZE00:00:00Detail
DNF Lees Jenny#226#226CZE00:26:21.9200:35:07.62Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz