Oficiální Výsledková listina 7 pohoří Jeseníky - Kouty nad Desnou
1. 8. 2020

20+ km Kategorie Ž40plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Štěpánová LenkaBabylonbike#82#02:13:57Detail
2. Blaťáková OlgaPřerov#5#02:29:39+00:15:42.07Detail
3. Šalandová JiřinaJ + J#72#02:51:12+00:37:15.07Detail
4. Vránová Zuzana#92#02:53:09+00:39:12.07Detail
5. Šlechtová MarieTJ Sokol Jaroměř-Ztracenej čip Jaroměř#78#03:06:15+00:52:18.07Detail
6. Řehová AdélaNošovice#65#03:09:10+00:55:13.07Detail
7. Lantová RomanaZátor#47#03:09:15+00:55:18.07Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz