Oficiální Výsledková listina 7 pohoří Jeseníky - Kouty nad Desnou
1. 8. 2020

20+ km Kategorie M39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Kolář AdamBrno-Žabovřesky#36#01:45:56Detail
2. Hynek RichardAndrle Sport#106#01:49:03+00:03:07.14Detail
3. Roško DanielBrno#117#01:49:15+00:03:19.14Detail
4. Langer JanSportfluence#46#01:51:51+00:05:55.14Detail
5. Klíma LukášOlomouc#34#01:58:00+00:12:04.14Detail
6. Šíma MichalNový Malín#74#02:04:27+00:18:31.14Detail
7. Strachota MartinŠumperk#70#02:05:23+00:19:27.14Detail
8. Rudolf RomanDHK Broumov#62#02:07:32+00:21:36.14Detail
9. Šmehlík Ondrapřemotivovanej kretén!!#79#02:08:13+00:22:17.14Detail
10. Kelnar PetrŠtramberk#32#02:09:46+00:23:50.14Detail
11. Šimek VáclavMorek.cz#75#02:11:07+00:25:11.14Detail
12. Nemrava Michal Olomouc #54#02:11:44+00:25:48.14Detail
13. Heřmanský JanFotři na útěku#22#02:12:22+00:26:26.14Detail
14. Kelnar VladimírŠtramberk#33#02:14:02+00:28:06.14Detail
15. Skácelík AdamOstrava#67#02:15:59+00:30:03.14Detail
16. Paloušek DanOlomouc#57#02:16:09+00:30:13.14Detail
17. Komárek MichalDalečín#37#02:16:36+00:30:40.14Detail
18. Zbranek VáclavKašava#94#02:18:27+00:32:31.14Detail
19. Paták OndřejHavlovice#123#02:19:13+00:33:17.14Detail
20. Kabele PavelPraha#28#02:19:19+00:33:23.14Detail
21. Beránek DanielSDH Předměřice nad Jizerou#121#02:20:00+00:34:04.14Detail
22. Mynář MarianDex team Hradec Králové#53#02:22:13+00:36:17.14Detail
23. Blažek LukášLesní Albrechtice#6#02:22:13+00:36:17.14Detail
24. Jančík Kristián#119#02:22:40+00:36:44.14Detail
25. Zelenka Jiří#96#02:23:28+00:37:32.14Detail
26. Benda OndřejÚsov#2#02:29:40+00:43:44.14Detail
27. Čada MartinFrýdek Místek#118#02:30:07+00:44:11.14Detail
28. Krobauer JanLiberec#42#02:30:50+00:44:54.14Detail
29. Minarčík JanOstrava#112#02:32:19+00:46:23.14Detail
30. Štěpánek JiříRychlíci z Prahy#81#02:32:22+00:46:26.14Detail
31. Holešic Adam#102#02:34:37+00:48:41.14Detail
32. Krčmarský VojtěchInnsbruck#41#02:38:33+00:52:37.14Detail
33. Šťastný MarekOlomouc#80#02:40:45+00:54:49.14Detail
34. Dresler RadekKopřivnice#12#02:49:39+01:03:43.14Detail
35. Peichl ŠimonRychlíci z Prahy#58#02:53:44+01:07:48.14Detail
36. Jebavy Ondrej#26#02:58:20+01:12:24.14Detail
37. Mitka KryštofRychlíci z Prahy#50#03:05:10+01:19:14.14Detail
38. Blejchař JanKrnov#7#03:07:55+01:21:59.14Detail
39. Kozelka PavelDynamo Pičín#39#03:09:22+01:23:26.14Detail
40. Kafka JosefTeam RaidLight#29#03:41:31+01:55:35.14Detail
DNF Kulhánek MartinHavířov#44#Detail
DNF Mrštík MichaelVikýřovice #52#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz