Oficiální Výsledková listina 7 pohoří Jeseníky - Kouty nad Desnou
1. 8. 2020

20+ km Kategorie Ž39

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Nesselmannova Tereza Havířov#55#01:50:20Detail
2. Langer BarboraSportfluence#45#01:51:33+00:05:37.14Detail
3. Strnadová EvaVranov#71#02:03:21+00:17:25.14Detail
4. Dvořáková MartinaColumbia Montrail#14#02:07:48+00:21:52.14Detail
5. Drtilová VeronikaLitovel#13#02:19:09+00:33:13.14Detail
6. Ditmarová Lucie Team Jeseníky #9#02:20:14+00:34:18.14Detail
7. Vondrová LudmilaDalečín#91#02:28:44+00:42:48.14Detail
8. Králová TerezaProstějov#40#02:43:40+00:57:44.14Detail
9. Čelovská KamilaDolní Studénky#8#02:46:47+01:00:51.14Detail
10. Polová BarboraTurnov#59#02:54:01+01:08:05.14Detail
11. Worková Magdalena #93#02:56:54+01:10:58.14Detail
12. Sperottová ŠárkaOlomouc#68#03:07:57+01:22:01.14Detail
13. Moricová AnnaDynamo Pičín#51#03:09:23+01:23:27.14Detail
14. Místecká Ester Valašské Meziříčí#49#03:14:26+01:28:30.14Detail
15. Filkukova Anna#17#03:14:26+01:28:30.14Detail
16. Hošková MiroslavaSTG pod Pradědem#24#03:41:30+01:55:34.14Detail
DNF Elefantová Šárka #15#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz