Oficiální Výsledková listina Prodoli MTB maraton Chýnov
28. 8. 2021

45 km MTB Kategorie MA50p

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Souček JiříCyklo Atom#39#02:07:43.63Detail
2. Jehně VáclavCykloklub Chýnov#45#02:10:03.49+00:02:19.85Detail
3. Váňa MarekMM AUTO mtb Team#11#02:12:27.39+00:04:43.75Detail
4. Raba Tomáš Prodoli Racing team#22#02:18:35.54+00:10:51.90Detail
5. Schiffer Michaelbike altmann.at#34#02:19:23.85+00:11:40.21Detail
6. Michálek Zdeněk PK sport#24#02:20:02.97+00:12:19.33Detail
7. Veselý OldřichJindřichův Hradec#37#02:26:23.62+00:18:39.98Detail
8. Kraus LuděkTábor#50#02:43:26.73+00:35:43.09Detail
9. Skotnica SvatoplukDomažlice#13#02:56:39.22+00:48:55.58Detail
10. Litera JiříDuel Praha#7#02:56:53.55+00:49:09.91Detail
11. Bacil LadislavKandahár Team#41#03:29:23.39+01:21:39.75Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz