Oficiální Výsledková listina Janovský trhák 2022
7. 5. 2022

Jednotlivci Kategorie st. chlapci a kadeti

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Pajer IvanTenis Děčín#91#00:09:58Detail
2. Fanderlik Matyáš UNLIMITED KM TRADING CZ #63#00:10:43+00:00:45.30Detail
3. Gebhardt PetrCK 1967 Česká Kamenice#83#00:11:34+00:01:36.30Detail
4. Břenek HynekChalupa 47, Hřensko#58#00:16:22+00:06:24.30Detail
5. Jíra Jan#86#00:23:03+00:13:05.30Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz