Oficiální Výsledková listina Janovský trhák 2022
7. 5. 2022

Jednotlivci Kategorie Veteráni III.

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Rosulek Michalkur sport#18#00:09:03Detail
2. Valeš JanČeská Lípa #48#00:09:45+00:00:42.37Detail
3. Kaštánek MiroslavHerby Servis#31#00:10:55+00:01:52.37Detail
4. Hájek JiříCK 1967 Česká Kamenice#26#00:11:02+00:01:59.37Detail
5. Růžička Alešzelenej barák Růžová#41#00:11:10+00:02:07.37Detail
6. Vokoun PetrKL sport Děčín#66#00:11:40+00:02:37.37Detail
7. Bína Jiří#29#00:12:25+00:03:22.37Detail
8. Zrůst MiroslavLudvíkovice#52#00:12:38+00:03:35.37Detail
9. Zrust MartinJanov#6#00:12:40+00:03:37.37Detail
10. Spolek PetrCSTM Děčín#75#00:12:48+00:03:45.37Detail
11. Král LuděkJanov#77#00:14:57+00:05:54.37Detail
12. Otřísal VáclavČeská Lípa#33#00:15:52+00:06:49.37Detail
13. Titishov IvanThirst-Day Riders#72#00:15:56+00:06:53.37Detail
14. Mikel StanislavRůžová#15#00:18:59+00:09:56.37Detail
15. Ekert TomášDěčín 9#61#00:21:08+00:12:05.37Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz