Oficiální Výsledková listina Janovský trhák 2022
7. 5. 2022

Jednotlivci Kategorie juniorky

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Boušková EliškaČeská Kamenice#78#00:14:07Detail
2. Doležálková Barbora Budyně nad Ohří#35#00:14:16+00:00:09.74Detail
3. Hejkalová PavlínaLitoměřice#23#00:14:36+00:00:29.74Detail
4. Zemkova HanaUherske Hradiste#50#00:14:42+00:00:35.74Detail
5. Ondečková ZuzanaPekárna U Onďase #89#00:14:43+00:00:36.74Detail
6. Kopecká KarolínaJanov#36#00:15:20+00:01:13.74Detail
7. Hejkalová IlonaLitoměřice#24#00:15:37+00:01:30.74Detail
8. Ondečková KláraPekárna U Onďase #90#00:16:11+00:02:04.74Detail
9. Dejová HanaDěčín #92#00:19:25+00:05:18.74Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz