Výsledková listina Kros Bučiny
13. 10. 2018

15 km Kategorie Gazely


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Phillips MonikaBěhat umí každý #92#01:14:04Detail
2. Lhotova PavlaLany#61#01:17:41+00:03:37Detail
3. Jirásková LucieKolín#38#01:17:45+00:03:41Detail
4. Hulinova KaterinaPraha 6#32#01:17:52+00:03:48Detail
5. Čumpelová KateřinaBC Nová trojka#13#01:19:29+00:05:25Detail
6. Votočková Petra EmiliePraha 10#137#01:19:30+00:05:26Detail
7. Knobová LucieModřany!#46#01:19:32+00:05:28Detail
8. Šlampová TerezaPraha#116#01:20:00+00:05:56Detail
9. Martišová PetraHoPe Endorfin#68#01:20:41+00:06:37Detail
10. Mokranova VeronikaPraha#76#01:20:45+00:06:41Detail
11. Vagnerová ZuzanaJoskatel#388#01:20:51+00:06:47Detail
12. Stankova EvaKvetnice#106#01:20:55+00:06:51Detail
13. Maršálková MichalaPraha 8#67#01:20:58+00:06:54Detail
14. Uhlířová RadkaRK Olšina#126#01:23:44+00:09:40Detail
15. Galbavá Sára#23#01:28:45+00:14:41Detail
16. Foučková HanaStrakonice#21#01:29:03+00:14:59Detail
17. Cervanová AnnaANAVI tým #11#01:29:23+00:15:19Detail
18. Fischerova KatkaŠakal Kbely#20#01:31:25+00:17:21Detail
19. Počtová VeronikaPraha#369#01:31:44+00:17:40Detail
20. Žebráková TáňaKolín#143#01:31:56+00:17:52Detail
21. Reháková DanaKladno#98#01:37:54+00:23:50Detail
22. Pečenková LucieKostelec nad Černými lesy#373#01:37:56+00:23:52Detail
23. Cervanová IvaPraha#12#01:38:17+00:24:13Detail
24. Janská KamilaPraha#36#01:44:39+00:30:35Detail
25. Hanousková VeronikSvvat#391#01:45:31+00:31:27Detail
26. Havlínová DanaDangoogla#28#01:47:07+00:33:03Detail
27. Měřínská Eva#SmrtNaTrati, Tábor#74#01:49:54+00:35:50Detail
28. Beňasová VeronikaTábor#4#01:49:56+00:35:52Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz