Oficiální Výsledková listina Novostrašecký běh
14. 4. 2018

muži Kategorie Muži C

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. PODUŠKA JosefAC Tepo Kladno#305#00:22:16Detail
2. FIKES MetodějMK Kladno#217#00:22:46+00:00:30Detail
3. ČERNÝ AntonínMaraton klub Kladno#258#00:23:24+00:01:08Detail
4. VOREL JosefMK Kladno#324#00:25:04+00:02:48Detail
5. KMEŤ Milannové Strašecí#248#00:25:06+00:02:50Detail
6. PROŠEK JosefStrašáci Strašecí#282#00:26:12+00:03:56Detail
7. VOMASTEK MilanMK Kladno#303#00:26:47+00:04:31Detail
8. KRATINA PavelMK Kladno#235#00:27:13+00:04:57Detail
9. KMUNÍČEK MilošMaraton klub Kladno#242#00:27:29+00:05:13Detail
10. VOGL LubošSenkov#339#00:28:51+00:06:35Detail
11. UXA TomášURT Beroun#228#00:29:46+00:07:30Detail
12. VESELÝ LubošNové Strašecí#335#00:30:24+00:08:08Detail
13. PELÁN StanislavBěžci Slaný#357#00:30:47+00:08:31Detail
14. VEJRAŽKA MiroslavTřtice#264#00:31:55+00:09:39Detail
15. POPOVIČ Jiří#315#00:32:40+00:10:24Detail
16. ŠAROCH JiříBaník Rynholec#240#00:32:54+00:10:38Detail
17. ŠVÁCHA LubošSokol Mšeno#247#00:33:36+00:11:20Detail
18. FRIDRICH TomášRynholec#281#00:34:48+00:12:32Detail
19. THUMA MiroslavNové Strašecí#330#00:44:11+00:21:55Detail
20. DOUŠA FrantišekSokol Lodenice#353#00:51:12+00:28:56Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz