Oficiální Výsledková listina Kladenský maratón 2019
14. 9. 2019

muži Kategorie M2 (40-49)

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Minařík PetrSKP Rokycany#133#02:44:04
23:57, 19:49, 19:13, 19:03, 19:11, 19:31, 19:41, 20:33, 03:01, Detail
2. Čada RadimT.J. Sokol Unhošť#12#02:51:34+00:07:30.42
25:25, 20:43, 20:29, 20:03, 20:03, 20:27, 20:33, 20:56, 02:51, Detail
3. Dvořák RadekHobby Runners#19#02:53:33+00:09:29.42
24:49, 20:32, 20:27, 20:26, 20:32, 20:54, 21:13, 21:36, 02:59, Detail
4. Vaněček MichaelVlachovo Březí CZE#122#03:02:39+00:18:35.42
25:00, 20:33, 20:59, 21:46, 21:25, 22:03, 23:11, 24:22, 03:16, Detail
5. Homola Jiří10. ZŠ Kladno#37#03:05:28+00:21:24.42
25:26, 21:10, 21:02, 21:09, 21:39, 22:15, 23:54, 25:19, 03:27, Detail
6. Pálka PavelChýně#75#03:06:28+00:22:24.42
26:09, 21:23, 21:35, 21:43, 21:54, 22:32, 23:45, 24:14, 03:07, Detail
7. Kovář MichalTJ Sokol Unhošť#46#03:10:30+00:26:26.42
25:26, 21:22, 21:39, 22:08, 23:01, 24:01, 24:49, 24:45, 03:14, Detail
8. Dočekal FrantišekMaratón klub Kladno#16#03:13:10+00:29:06.42
27:35, 22:15, 22:18, 22:38, 22:27, 22:39, 23:36, 25:51, 03:47, Detail
9. Hampejs JiříMost#28#03:15:03+00:30:59.42
27:32, 22:19, 22:04, 22:35, 23:18, 24:32, 24:51, 24:40, 03:06, Detail
10. Hora HonzaAktuář Hořovice#38#03:21:45+00:37:41.42
28:08, 23:20, 23:10, 23:19, 23:33, 24:05, 24:59, 27:32, 03:35, Detail
11. Tomášek JanBK Čvacht / Yellow Ribbon Run#110#03:25:58+00:41:54.42
30:20, 24:42, 25:23, 25:54, 25:02, 24:16, 23:35, 23:45, 02:56, Detail
12. Sedlák PavelMK Seitl Ostrava#87#03:28:32+00:44:28.42
28:40, 24:06, 24:18, 24:23, 24:52, 25:18, 26:43, 26:42, 03:26, Detail
13. Prchlík DušanPraha #80#03:30:42+00:46:38.42
31:17, 25:37, 25:27, 24:59, 25:07, 24:32, 25:51, 24:29, 03:15, Detail
14. Schveinert Jiří#88#03:31:53+00:47:49.42
30:18, 24:45, 24:51, 24:45, 25:01, 25:15, 26:15, 27:03, 03:35, Detail
15. Bodnar PavelMaratón klub Kladno#9#03:32:23+00:48:19.42
28:29, 23:00, 23:11, 23:44, 24:50, 26:31, 29:05, 29:28, 04:00, Detail
16. Kefurt JanPraha 1#43#03:40:30+00:56:26.42
31:43, 25:57, 25:36, 25:57, 26:12, 26:43, 26:50, 28:00, 03:26, Detail
17. Osvald RenéMaratón klub Kladno#74#03:42:39+00:58:35.42
29:35, 24:56, 24:39, 26:00, 26:51, 27:30, 29:01, 30:06, 03:56, Detail
18. Teplý OndřejHisport Team#107#03:46:05+01:02:01.42
30:48, 25:58, 26:44, 28:22, 26:46, 27:18, 28:27, 27:48, 03:48, Detail
19. Sapoušek MiroslavMost#86#03:46:25+01:02:21.42
33:15, 27:01, 26:35, 27:07, 26:37, 26:32, 27:29, 28:10, 03:33, Detail
20. Žibřid MichalHorní Měcholupy#115#03:51:11+01:07:07.42
29:53, 24:34, 24:42, 25:40, 27:56, 29:22, 31:30, 33:14, 04:16, Detail
21. Svoboda Martinpraha#93#03:51:35+01:07:31.42
31:04, 25:39, 26:09, 26:19, 27:33, 28:44, 30:00, 32:21, 03:39, Detail
22. Nejedlý PetrPraha 5#71#03:53:04+01:09:00.42
31:00, 25:51, 26:24, 26:53, 27:44, 29:36, 31:34, 30:25, 03:33, Detail
23. Dvořák TomášKladno#125#03:55:53+01:11:49.42
32:14, 26:47, 26:46, 27:38, 28:21, 29:26, 30:42, 30:09, 03:46, Detail
24. Davídek MiroslavÚhonice#15#03:57:03+01:12:59.42
29:59, 24:49, 25:15, 26:06, 27:11, 29:27, 33:59, 36:03, 04:09, Detail
25. Krejčí RobertMP Neratovice#51#03:57:38+01:13:34.42
33:01, 26:58, 27:16, 27:39, 28:20, 28:54, 31:28, 30:20, 03:37, Detail
26. Šticha KamilVinařice#139#03:57:45+01:13:41.42
32:26, 25:53, 26:18, 27:19, 27:43, 29:12, 31:07, 33:19, 04:24, Detail
27. Fiala Miloš13ka_CB Praha 13#22#03:59:09+01:15:05.42
32:38, 27:03, 27:16, 27:48, 29:22, 30:10, 30:56, 29:53, 03:58, Detail
28. Nový DaliborKladno#73#04:00:32+01:16:28.42
31:53, 27:24, 27:56, 28:08, 28:53, 30:21, 30:31, 31:22, 03:59, Detail
29. Kovařovic LukášKladno#47#04:03:02+01:18:58.42
30:52, 26:12, 26:55, 28:03, 28:58, 31:19, 32:55, 33:34, 04:10, Detail
30. Švejkovský JanMaratón klub Kladno#105#04:03:24+01:19:20.42
33:18, 27:52, 28:03, 28:05, 28:33, 29:45, 31:10, 32:28, 04:06, Detail
31. Lorenčík AlešChrudim#60#04:14:22+01:30:18.42
30:54, 25:09, 25:34, 26:35, 28:18, 32:44, 39:47, 41:12, 04:04, Detail
32. Matiášek JanBase Camp Praha#61#04:16:53+01:32:49.42
32:11, 27:18, 27:34, 28:54, 30:21, 33:56, 39:27, 33:43, 03:25, Detail
33. Andrle AlešLiberec#3#04:17:10+01:33:06.42
31:53, 26:09, 26:54, 28:57, 30:53, 33:23, 36:09, 38:01, 04:46, Detail
34. Ledvinka JosefPřibyslav#58#04:18:25+01:34:21.42
33:39, 27:03, 28:09, 31:22, 31:33, 32:15, 31:24, 39:02, 03:55, Detail
35. Šimeček PetrHeřmanův Městec#97#04:26:32+01:42:28.42
32:16, 27:45, 27:15, 28:03, 35:52, 35:15, 38:58, 36:38, 04:24, Detail
36. Vostrý MiroslavMaratón klub Kladno#112#04:41:06+01:57:02.42
36:28, 29:55, 31:08, 31:52, 34:44, 36:44, 38:28, 37:08, 04:34, Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz